Κρατήσεις
Calendar
Στοιχεία Επικοινωνίας
Malia Bay Beach Hotel & Bungalows
Τ.Θ. 101 Μάλια, Τ.Κ 70007, Κρήτη, Ελλάδα
Τηλ.: 28970 32853-5
Φαξ.: 28970 32225
E-mail: info@maliabay.gr

Περιοχή - Κρήτη Μάλια

Χερσόνησος

Μόλις επτά χιλ. χωρίζουν τα Μάλια από τη Χερσόνησο που προσελκύει νεολαία από όλο την κόσμο. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η περιοχή ζωντανεύει λόγω των λουόμενων, των καφετεριών, των εστιατορίων, των καταστημάτων ενώ το βράδυ, η περιοχή αλλάζει πρόσωπο.  Μεταμορφώνεται σε μια περιοχή διασκέδασης, γεμάτη μπαρ και κλαμπ.

 

Λεκανοπέδιο Λασιθίου

Σε υψόμετρο 865 μέτρων, το οροπέδιο περιβάλλεται από τα βουνά Δίκτη.  Τα προϊστορικά ευρήματα που βρέθηκαν στις σπηλιές (Ψυχρό και Δικταίον Άνδρον) της περιοχής είναι άκρος σημαντικά για την ιστορία της ανατολικής Κρήτης.  Γύρω στα είκοσι γραφικά χωριά βρίσκονται σκορπισμένα στο λεκανοπέδιο, είναι γεμάτα ταβέρνες τοπικής κουζίνες και καταστήματα με παραδοσιακά, χειροποίητα εργόχειρα.

Άγιος Νικόλαος

Η παραθαλάσσια πόλη του Αγίου Νικολάου είναι η πρωτεύουσα του Νομού.  Χτισμένη γύρω από τη γραφική και θρυλική λίμνη, στη βορειοδυτική πλευρά του Κόλπου του Μιραμπέλου, το κέντρο της είναι γεμάτο από καταστήματα, ταβέρνες, εστιατόρια, καφετέριες, μπαρ και κλαμπ. Η ομορφιά του τοπίου είναι απύθμενη καθώς όπου και αν κοιτάξει κάποιος, το νερό κυριαρχεί.  Από το λιμάνι του Αγίου Νικολάου αναχωρούν πλοιάρια προς το νησί της Σπιναλόγκας, όπου παλαιότερα διετέλεσε τόπος εξορίας των λεπρών.

Crete Golf Club

Το Crete Golf Club είναι το μοναδικό στο νησί και προσφέρει μια περιοχή με 18 τρύπες.  Σχεδιάστηκε από τον Βρετανό αρχιτέκτονα Bob Hun και έχει φιλοξενήσει πρωταθλήματα όπως το EGA Mens’ Challenge Trophy. Εκτός από το υπέροχο αυτό γήπεδο, προσφέρει στους λάτρεις του αθλήματος εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα και στο βουνό.

Ενυδρείο

Ένα από τα πιο τεχνολογικά προηγμένα ερευνητικά κέντρα θαλάσσιας βιολογίας στη Μεσόγειο, το ενυδρείο φιλοξενεί χιλιάδες ψάρια και ζωντανούς θαλάσσιους οργανισμούς.  Μαζί με το συγκρότημα του Θαλασσόκοσμου, καλύπτει έξι στρέμματα της πρώην Αμερικάνικης Βάσης στις Γούβες.

Bookmark and Share
Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)Ψηφιακή ΣύγκλισηΕΣΠΑ 2007-2013 Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση»
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης