Κρατήσεις
Calendar
Στοιχεία Επικοινωνίας
Malia Bay Beach Hotel & Bungalows
Τ.Θ. 101 Μάλια, Τ.Κ 70007, Κρήτη, Ελλάδα
Τηλ.: 28970 32853-5
Φαξ.: 28970 32225
E-mail: info@maliabay.gr

Δραστηριότητες & Mini Club - Μάλια Κρήτη

Το Malia Beach Ξενοδοχείο στοχεύει στη ψυχαγωγία όλων των επισκεπτών και οργανώνει δραστηριότητες για κάθε γούστο.  Το πρόγραμμα που οργανώνει η Ομάδα Ψυχαγωγίας περιλαμβάνει δραστηριότητες για όλους:

Αθλητικές Δραστηριότητες

Για τους λάτρεις του αθλητισμού, το ξενοδοχείο προσφέρει ένα γήπεδο καλαθοσφαίρισης και beach volley, water sports (στα 500 μέτρα) και μπιλιάρδα.

Ψυχαγωγία

Η Ομάδα Ψυχαγωγίας οργανώνει ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, το οποίο περιλαμβάνει γυμναστική στο νερό, water polo κ.τ.λ. Τα βράδια, οι επισκέπτες ψυχαγωγούνται παίζοντας παιχνίδια, τραγουδώντας karaoke, ενώ οργανώνονται βραδιές cocktail, bingo και ντίσκο.   Δύο φορές την εβδομάδα οργανώνονται θεματικές βραδιές, όπως για παράδειγμα μάγειρες παρουσιάζουν συνταγές και την τέχνη τους μαγειρεύονας μπροστά στους επισκέπτες.

Mini Club

Για τους μικρούς επισκέπτες του ξενοδοχείου υπάρχει ένα οργανωμένο Mini Club για τη δική τους ψυχαγωγία.  Εκτός από την παιδική πισίνα και την παιδική χαρά, η Ομάδα Ψυχαγωγίας κρατάει τα παιδιά απασχολημένα μεταξύ 10:00 και 12:00 και από τις 15:00 μέχρι τις 17:00 οργανώνοντας δραστηριότητες όπως βάψιμο προσώπου (μη τοξικό), παιχνίδια στην πισίνα, παιδική ντίσκο κ.τ.λ.

Bookmark and Share
Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)Ψηφιακή ΣύγκλισηΕΣΠΑ 2007-2013 Η επιχείρηση ενισχύθηκε για τον εκσυγχρονισμό της στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση»
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης